Even voorstellen

Mijn naam is Hilje van Zaanen-Schukkink en ik woon met mijn gezin aan de rand van Nijverdal in de wijk Noetsele. In maart 2014 ben ik begonnen als gastouder.  Toen ik gevraagd werd om als gastouder te beginnen, was ik meteen enthousiast. Op dit moment heb ik drie dagen in de week twee tot vijf gastkinderen en dit bevalt  heel goed. U kunt hier meer over lezen bij: Referenties en Veel gestelde vragen.

Na mijn opleiding aan de PABO heb ik als groepsleerkracht in alle groepen van het basisonderwijs gewerkt. Ook heb ik ervaring opgedaan als onderwijsassistent en als docent in het voortgezet onderwijs. Daarnaast heb ik ingevallen in de kinderopvang: zowel bij kinderdagverblijven als in de BSO.  Ik heb een diploma kinder-EHBO. Ook heb ik diverse cursussen gevolgd met betrekking tot het opvoeden en verzorgen van (zeer jonge) kinderen. Zoekt u opvang voor uw baby of peuter: bij mij bent u zeker van professionele zorg.

De naam ”Buitengewoon” heb ik gekozen, omdat ik vind dat het past bij mijn opvang: professioneel en bovendien gelegen in een prachtige landelijke omgeving, die toch goed bereikbaar is. Deze plek biedt de gelegenheid om er lekker vaak op uit te gaan: wij zijn elke dag buiten te vinden.

 

Let op:

Flexibele opvang is helaas niet mogelijk.

Op dit moment is er plek vrij voor een kindje ouder dan een jaar op maandag en/of dinsdag.